Waarom orthodontie?  Neem contact met ons op als u bij uw kind of uzelf (een van) onderstaande verschijnselen opmerkt of erkent:

 • U wilt een gezonde en stralende glimlach
 • U voelt dat een mooie glimlach uw zelfrespect en zelfvertrouwen zal verbeteren
 • U wilt voor uw familie het beste
 • Vroegtijdige of laattijdige wisseling
 • Uw tanden en kiezen niet goed op elkaar passen, waardoor u niet goed kunt kauwen
 • Mondademhaling
 • Duimen of vinger-zuigen
 • Kaakgewrichtklachten: pijn of vermoeidheid van de kauwspieren of/en kaakgewrichten, knappende of krakende kaakgewrichten, abnormale slijtage van uw tanden en kiezen, oor-, hoofd- of nekpijn
 • Spraakproblemen
 • Knarsen
 • Het normaal sluiten van de lippen niet goed mogelijk is
 • Het niet goed kunnen openen van de mond

Een orthodontist is een specialist die eerst zes jaar aan de universiteit gestudeerd heeft om tandarts te worden. Daarna heeft hij/zij nog vier jaar aan de universiteit verder gestudeerd om specialist te worden in de orthodontie. Iemand is dus pas orthodontist na minstens tien jaar studie aan de universiteit. Orthodontisten zijn ingeschreven in het specialistenregister van orthodontisten. Een orthodontist houdt zich niet bezig met het werk van tandartsen. Er zijn ook tandartsen die zich bezig houden met beugels. Maar zo’n tandarts heeft géén extra vierjarige opleiding aan de universiteit gevolgd en is dus géén orthodontist! Orthodontisten doen meer dan alleen tanden rechtzetten. Ze houden zich ook bezig met het beïnvloeden van de groei van de kaken zodat een harmonieus gelaat ontstaat. Daardoor weten zij het meest over het ingewikkelde samenspel tussen scheve tanden, kaakgroei en de functie van het gebit.

Maak kennis met ons team dat dagelijks voor u klaar staat.

Sadaf Sedege

Balie-assistente

Mijn naam is Sadaf. Ik werk vanaf heden bij OrthodontistenClinic aan de Vecht. Van nature ben ik een zeer betrouwbaar, sociaal en hulpvaardig persoon. Ik ben klantvriendelijk en hecht er veel waarde aan dat patiënten zonder spanning naar hun afspraak gaan. Gestructureerd en planmatig werken omschrijven mijn werkwijze binnen de praktijk. Ik werk graag voor en met mensen, dit doe ik met liefde, passie en voldoening.

Olga van Kallen

Orthodontie-assistente

Mijn naam is Olga. Ik werk al 10 jaar als mondhygiënist en ortho-assistente. Ik zorg ervoor dat elke ingreep in een fijne en veilige sfeer wordt uitgevoerd. Daarnaast vind het erg leuk om met kinderen te werken. Het is van het grootste belang om je gebit tijdens de orthodontische behandeling goed te verzorgen. Ik vind het bij ons in de praktijk daarom belangrijk om veel aandacht aan te besteden aan mondhygiëne. Mijn motivatie door de jaren heen is en blijft nog steeds  het zien van de stralende glimlachen van onze patiënten en mijn passie voor orthodontie.

Ashley Boor

Balie-assistente

Met veel plezier ben ik werkzaam bij OrthodontistenClinic aan de Vecht. Na twee jaar als financieel administratief assistent gewerkt te hebben, voelde ik dat er iets ontbrak. Door mijn kantoorbaan had ik weinig persoonlijk contact met de klanten. Op dit moment ben ik al drie jaar werkzaam in een orthodontistenpraktijk en heb ik de perfecte combinatie gevonden. Serieus aan de slag als receptioniste en tegelijkertijd persoonlijk contact met de patiënten.

Diego Verhaaf

Orthodontie-assistent

Mijn naam is Diego en ik werk al 5 jaar als orthodontie assistent. Ik doe mijn werk altijd met veel plezier en het doet mij deugd als de patiënten onze praktijk met een tevreden gevoel verlaten. Ik vind het leuk om met verschillende doelgroepen te werken.

Ik neem mijn werk erg serieus, maar zo nu en dan ben ik zeker in voor een dolletje.

Patricia Elderman

Orthodontie-assistente

Mijn naam is Patricia. Ik ben 9 jaar  geleden begonnen als tandartsassistente. Sinds 4 jaar ben ik ook Ortho assistente. Sinds kort ben ik werkzaam bij OrthodontistenClinic aan de Vecht. Het leuke team en de goede werksfeer zorgen voor een optimale samenwerking. Het is dan ook mijn streven om mensen zo goed mogelijk te helpen en ze met een stralende lach de deur uit te zien gaan. Hierbij staat aandacht voor elke patiënt bovenaan.

Georgios Tsorovas

Orthodontist BIG nummer: 49910869302

Voor mij is een succesvolle orthodontische behandeling niet alleen het eindresultaat, maar bovenal de weg daarnaartoe. De persoonlijke interactie met de individuele patiënt om deze weg zo efficiënt mogelijk te maken blijft fascinerend. Professioneel gezien liggen mij interesses in de 3D behandelingen met vacuüm vorm apparaturen (zoals invisalign).

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Mijn hobby’s: hardlopen en drones

Opleiding

Ik heb mijn tandheelkunde studie afgestudeerd in 2002 en mijn opleiding tot Orthodontist in 2008.
Verder ben ik een gecertificeerde Invisalign en Incognito provider en lid van Associatie Nederlandse Tandarsten , World Federation of Orthodontics en Nederlandse Vereniging van Orthodontisten.

Nascholing

BSSO Haarlem 2019

Najaarscongres NVvO 2019

Damon cursus Amsterdam 2018

Invisalign Forum 2018

AAO Washington 2018

Symposium innovation in orthodontics 2017

Najaarscongres NVVO Rotterdam 2017

Damon forum Amsterdam 2017

NVVO najaarscongres 2017

EOS Venice 2015

AAO San Franscisco 2015

EOS Iceland 2013

Invisalign update cursus Amsterdam 2013

Diana Tsorovas Cojocaru

Orthodontist, BIG nummer 89914008102

Er is niets meer lonend dan te weten dat je de kwaliteit van leven van een ander mens hebt verbeterd. Orthodontie blijft een prachtig inspirerend vak en ik vind het leuk om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste en beste technieken. Ik vind het erg leuk om met patiënten te werken van jong tot oud en samen naar het mooist haalbare gemeenschappelijke doel toe te werken”

In mijn vrije tijd spendeer ik heel graag met mijn familie: mijn man Georgios en onze twee kinderen, Sofia(7 jaar) en Dimos( 4j aar). Naast mijn gezin geniet ik van buiten actief zijn, reis ik heel graag en ben ik een enthousiast fotograaf.

Opleiding

Ik heb mijn tandheelkunde studie afgestudeerd in 2004 en mijn opleiding tot Orthodontist in 2008.
Verder ben ik een gecertificeerde Invisalign , Incognito en WIN linguale systeem provider en lid van Associatie Nederlandse Tandarsten , World Federation of Orthodontics, American Association of Orthodontics , Nederlandse Vereniging van Orthodontisten en European Aligner Society.

Nascholing

Invisalign teen study club, September 2019
Invisalign masterclass, juni 2019
AAO Los Angels , CA, mei 2019
Invisalign Growth summit, juli 2019, Berlin
BSSO , November 2019, Haarlem
Clear Ortho Inyernational program, maart 1,2&3 Madrid 2019
AA0 Washington D.C mei 2018
Advance thinking for success in treati g woth PSL, November 2018 Amsterdam
Insignia global users meeting , september 2018
Ortho springbreak , 20&21 april 2018
Nvvo najaarscongress September 2017, Rotterdam
Nvvo Voorjaars congress, maart 2017
Damon forum September 2017, Monaco
Nvvo voorjaarscongress, maart 2016
Nvvo Najaars congress, September 2016
AAO San Francisco , Mei 2015
BSSO congress. 28 November 2013, Haarlem,
EOS congress, 26th June 2013, Reykjavic,Iceland
“Invisalign certification course”, February 2013 Amsterdam
“VVO voorjaar congress”, 21st March 2013, Soestduinen,
“Journee des utilisateurs Incognito”, 8th December 2012, Paris
“VVO najaar congress” – 27th september 2012, Nijmegen,
“Lingual technique” 27th April Monaco
“Euromed congress”- 28th April 2012, Monaco “
AAO congress – 13th May 2011, Chicago
“Verklaring stralingsdeskundigheid niveau 5A/M”, Tandheelkundige Radiologie, ACTA Amsterdam, 16th June 2011
“Orthodontic treatment for patients with TMD. Orthodontic preparation for correction of class III with orthognatic surgery. Distalization mechanics for class II correction” 17th December, 2010, Bucharest, Romania
“Systemized &Effcetive Orthodontic Care” course given by Dr. Richard P. McLaughlin, 26-27th November, 2010, Munich, Germany
“Lingual orthodontic appliances” course given by Dr. Vittorio Cacciafesta, Forestadent, 4-5th November 2010
“Orthodontic treatment in adults, risks and benefits- MBT appliances”, London
“Orthocaps aligners- certification course”, 23rd October 2010, London
“Biomechanical aspects in orthodontic treatment”, Portoroz 86th Congress EOS, 14th June 2010
“Temporary Anchorage Devices/Micro Implants in Orthodontics”,Sydney,5th February 2010
“The magic lingual-system, working with positioning unit LinguSet”, Ispringen 15th October 2009